Egyéniség Coaching – Mentoring

A coaching a nyugati világban már elterjedt, de itt nálunk is egyre többen tartják hasznosnak, sokszor nélkülözhetetlennek. Az egyéniség coaching titkos és elrejtett egyéniséged csodálatos részeit hozz a felszínre, a szenvedélyedet, hobbidat, egyéni életfeladatodat és küldetésedet.

A coaching inkább irányított beszélgetés, a mentoring során viszont a mentor valamely általa ismert témában tippeket, ötleteket, esetleg irányvonalat is ad… A kettő együtt igazán hatásos.

A coaching-mentoring során ránézhetsz az életedre, bizniszedre, a blokkokra és lehetőségeidre, tervet készítesz a célok elérésére…. és a coach vagy mentor szakmai és emberi támogatásával megvalósítod.

Az egyéniség coaching annyiban több, hogy együtt megkeressük, feltérképezzük és kihozzuk belőled a csodálatos belső világodat, megjelenítjük a mindennapjaidban és a bizniszedben. Így leszel titkos tündérből a világ és a szolgáltatási területed királynője!

A világnak szüksége van arra, amit legjobb, legmélyebb önmagadból, belső értékeidből és világbeli tapasztalataiddal teremtesz. Lépj rá az egyéni utadra! Mutasd meg csodás egyéniségedet a világnak!

túl a "nem így szoktuk" rutinokon

Egyéniség coaching nélkül ez a fénykép nem készült volna el…

A coaching során mindennaposak az AHA élmények, de ugyanakkor az is, amikor pont az ellenkezője történik: „ezt én is tudom, akkor miért nem tudtam eddig megvalósítani?” A különbség a szervezettségben, a kitartásban, és a támogató személyében lehet…

A tervek megvalósulásához akkor is idő és elhivatottság kell persze, ha megvan a támogató légkör – ezért a coaching folyamatoknak van egy optimális időtartama – ez hónapokban mérhető. A kedvező (de persze a kedvezőtlen) változások sem azonnal történnek, a hat hónapos időtartam sokszor és sok területen bebizonyítódott… Természetesen egy „csak tervezési” coaching elköteleződés lehet ennél rövidebb időtartamú is.

A coaching kapcsolat a coach és a coachee, vagyis a mentor és a mentorált között bizalmi alapú, és természetesen csak akkor működik, ha elfogadják, netalántán kedvelik is egymás stílusát. Ezért mindig fontos az ismerkedő óra, ami mind a két oldalról mentes minden kötelezettség alól. Természetesen én ekkor is szeretnék már értéket nyújtani, így én az ismerkedő órát tervező órának szoktam nevezni, és ezt is tesszük – a tervekkel foglalkozunk!

COACHING Program Csomagjaim 

Tervező coaching, induló csomag, munkafüzet és szabott tervező tematika alapján: 4 egyenként másfél órás alkalom, 4 hét alatt.

Heti coaching, a mentorált által hozott heti témákban, 6 hónapos elköteleződéssel, havi 4 egy órás Skype beszélgetéssel.

„Segítség, összeomlik a világom” – változásban, nagy teher alatt lévőknek támogatás-coaching, egy hónapos akár napi szintű kapcsolattartás, azért, hogy ne omoljon a világ, hanem épüljön, szépüljön, változzon egyéniségednek és a csodás életednek megfelelő irányba… amit el tudsz képzelni, vagy amit az elején még el sem tudsz képzelni.

 

Érdekel valamelyik? Úgy érzed, tudnánk együtt dolgozni?

Kérj egy ismerkedő – tervező órát!

 

Várom az üzenetedet. Pár napon belül válaszolok, és ajánlok időpontot a tervező beszélgetéshez.

Addig is csodálatos, és egyre jobb és szebb napokat kívánok!