Légy még KÉPesebb a marketingben

Ha valaki jobban ismer engem, tudja, hogy amolyan antitalentum vagyok mindenből, ami kép, szép, kézzel készítendő, és így tovább. Ez azonban változik, és ha te is KÉPtelennek tartod magad a KÉPpel való KÉPességre, akkor ez itt a jó hír kategória, mindenképpen olvass tovább és csináld meg a kihívás részt!

Nálam ez a képességre való antitalentumság leginkább a talentum hiányára utal, de ugyanakkor nem is igazán akartam ilyen dolgokban, mint kép és videó, megnyilvánulni. „ami nem megy, azt ne erőltessük”, éltem én sok évtizedet úgy, hogy mások készítettek rólam képet, mások (nem) videóztak engem, és mások készítettek képet.  Ez az képtelen és áldatlan állapot jelentem megváltozott. A változás előhívója bennem a Canva online program.

Mit jelent? Csupa rosszat. Egy képes világban már nem elég a szó, nem elég a hang, hanem kell a kép. Miért? Mert ….

(na itt olvasd inkább el a Képes vagy-e cikkemet, ott elmondom)

NADE: itt egy kép, ez az új FaceBook borítóképem, amit a Canva programmal készítettem:

FaceBook header mentor

FaceBook header – mentor

Mint gondolható, belogoltam, FaceBook profillal kettő kattintás volt.

Mint látható elkészíttettem egy képet és hála az égnek, jól látható, hogy ,

  • valaki méretre vágta, pedig nem is tudom, mekkorára kellett (súgok, beépített FaceBook méret)
  • valaki feliratokat tett rá,
  • valaki meg átszínezte a feliratokat
  • valaki meg feltöltötte a FaceBook-ra (ja ebben a fiam mutatta,  hogy hová kell kattintani, a borító bal oldalán oda, hogy lecserélem a borítóképet)

Nem én. A Canva. Azazhogy mégiscsak én, és te is meg tudod tenni.

Nem, nem tanultam hosszú ideig. A Canva programnak van egy „kihívás” része, mondott egy nagyot (tedd meg ezt, rakd össze azt), én meg néztem nagyot, majd rákattintottam  a „elfogadok segítséget” gombra, ő meg jófej módon felhozott egy videót, és megmutatta. Én meg jófej voltam magammal szemben, és utána csináltam.

A Canva program ingyenes. Mint minden program, nem minden ingyenes benne, de amiket én bemutatok, az pénz nélkül megoldható. Ja és TALENTUM nélkül, mint mondtam.

 

Ui: maga a kép, ami a feliratok alatt van, az saját.

Ui2: ha kipróbálod, várom a FaceBook AranyÉlet  oldalamon a belinkelt képet, amit készítettél.

 

 

About The Author

Kozma Emese Kinga

Író, online marketing szakember, életművész, költő, jó barát.... Ezeket szokták mondani rólam. De a legaranyosabb az volt, hogy királynői egyéniség - ebből lett az Egyéniség Marketing, ami viszont egészen biztosan a Marketing Királynője!