Kozma Emese Kinga

Mindig saját magad első osztályú kiadása légy, ne valaki másnak a másodosztályú változata.

(Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else.)

Judy Garland

Kozma Emese Kinga

Kozma Emese Kinga egyéniség mentor

 

Kozma Emese Kinga vagyok, elkötelezett iránymutatója azoknak a bátor és kreatív önmegvalósítóknak, akik elindulnak álmaik megvalósítása felé,
merészen megmutatják tündöklő egyéniségüket, és
mernek vele sikeresek lenni,
mernek nagy pénzt keresni,
mernek szakértőségükkel élre állni, hogy
aztán még többeknek segíthessenek,
még több jót tehessenek világunk megváltoztatásáért.

Merj királynői egyéniség lenni ebben a képmutató világban!
Merj szakértői területed királynője lenni, merj sikeres és gazdag lenni egyéniségedre épülő marketinggel!

 

Ha arra vágysz, hogy valaki megmutassa, hogyan lehet a szenvedélyedből pénztermelő, téged és családodat biztonsággal ellátó munkát létrehozni, miközben több időd van a neked fontos dolgokra, és többet örülsz, mosolyogsz, mint eddig bármikor, nos akkor nehogy ellapozz innen, mert igencsak jó helyen jársz.

 

14 év online marketing, otthonról való munkavégzés,  weblapkészítő, oktató, blogíró, és kisvállalkozói tapasztalatommal tudok segíteni abban, hogy szenvedélyes munkádat, hivatásodat olyan formában mutasd meg több milliós (vagy angol nyelvterületen több milliárdos) érdeklődő és webet kutató leendő vendégeidnek, hogy pont azok kopogtassanak tanácsodat és szolgáltatásodat kérve, akik szinte lélektársaid, jó barátaid, nem csupán fizető ügyfeleid.

És persze 15 év anyai, sokkal több év párkapcsolati, több mint tíz év önismereti tapasztalat után a hozzám fordulókat nagyon empatikusan tudom látni…. és segíteni. A tudatos élet híve vagyok, szóban, írásaimban, és persze a tettekben.

Már óvodában kiderült, hogy … segíteni akarok

Az, hogy barátaimat segítem a tudásommal, megtanult és rendszerezett adatokkal, saját tapasztalataimmal, már az óvodában kiderült, és végigkísérte az iskolai éveimet. Mindig sokan kérték ki véleményemet, mert rövidebben, velősebben tudtam elmagyarázni bármi lényegét, amit én megtanultam, megértettem, és életemre alkalmaztam. Egyszer egyetlen délután alatt kellett felkészítenem egyik iskolatársamat, Évát az egész harmadik éves kémiaanyagból, mert másnap felelt az év végi kettesért – ötöst kapott akkor, és így kerekedett a jegye az év végén. Nagyon intenzív délután volt, és meg kell mondanom, hogy ketten kellettünk hozzá. Én midig azt néztem, hol és mit kell elmagyarázni, mintegy elsimítani az utat, utána pedig a barátnőm az éppen elmagyarázott anyagot kikérdezte tőle, repetitíve sulykolta bele… Én közben figyeltem, mit  hibázott, az megint elmagyaráztam. Éva azt mondta másnap a felelés és a tanárnői dicséret után, hogy „neki úgy kell elmagyarázni, mint az óvodásnak” – ha addig nem tudtam volna, ott megtanultam, hogy mindig egyszerűen kell fogalmaznom, a lehető legegyszerűbben, és úgy felépítenem a tudásanyagot, hogy logikus legyen.

Az egyetemen még nagyobb kihívás elé voltam állítva az egyik féléves szeminárum során, amit tartottam. Alapról indulva kellett tanítanom, de ugyanakkor a csoportban volt egy srác, aki sokkal magasabb szinten volt analitikai feladatokból. Büszke voltam rá, hogy neki is a megfelelő nehéz példákat sikerült válogatnom (nemzetközi verseny példákat), így ő sem unta el magát. (önfényezést befejezem, de erre tényleg büszke vagyok azóta is)

Akik coachingra érkeztek hozzám, ezt mondták:

Hogy érzed magad Coaching után? “Erre volt  szükségem jelenleg, hogy célirányba legyek téve, ugyanis eddig is megvolt, mit kéne tenni, és hogy hogyan, csak éppen szészóródott az energia. Tehát a fókuszt segítetted. Szárnyalok most, valósan, kalitka nélkül. És izgatott vagyok. Yehhhhh!  Zs”

A Coaching hatása a MOSTban: “Azt hittem, hogy sokkal több nehézség áll az álom életem előtt, de most úgy néz ki, hogy nagyon keveset kell tennem már. Érzem a sikereimet a múltból, és hogy ezeken már csak javítani lehet. Magabiztos lettem, úgy hiszem, hogy meg fog történni, még ha nem is úgy, nem is pontosan így. Mostanra sikerült a pénz témával egyensúlyba kerülni mert MEGÉRDEMLEM – elismerés érzése átjárt. R”

Fizikailag is változik a test, a testérzet a Skype után: “Jól kihúztam magam, sikerült a székemen kipattintanom egy csigolyát, mintha valami oldódott volna. Pont az egyik barátnőmnek mondtuk, hogy csináljon ilyet, a lépésről lépésre programot, ugyanis vidéken nagyon sok olyan nőci van, hogy van ideje, és tudná interneten keresztül hasznosítani a tudását. M”

Az első pár munkaévem az egyetem és a külföldi egy év után kivétel volt a tanítás alól –ezt egy hatalmas multicégnél töltöttem, és logisztikai, beszerzési, időgazdálkodási, valamint marketing  tapasztalatokat hozott  Viszont ezt követően megint visszajutottam egy életcsavarral  a mások segítése színtérre, a Kreatív Baba új gyerek nevelési  és kismama időgazdálkodási programommal.  Ez egy hosszabb sztori, de pár hónapja találkoztam újra Kriston Andreával, aki motivátorként, barátnőként, csodálatos mentorként segédkezett abban, hogy elinduljak ezen a furcsa, új és ismeretlen területen, a kreativitás és kisbabás lét ötvözetében a mások szolgálata, a tanítás felé. Köszönöm Andrea, nagyon-nagyon köszönöm!

Ezzel együtt leginkább otthon szeretek ülni, és tanulni, megérteni, kipróbálni, tudást szintetizálni, egyszerűbbre megírni, elmagyarázni…. Viszont közben a technika fejlődött annyit, hogy ez nem akadályos meg sem az ingyenes netes telefonálásban, e-mailezésben, sőt ma már webinárok tartása is bekerült a képbe.

Ami igazán felvillanyoz ebben a marketingmentes marketing átadása témában, az pont az, hogy végre az igazi egyéniségek, a szívvel-lélekkel dolgozó emberek kereshessék a nagy pénzeket, őket emeljék már piedesztrálra azok helyett, akik ugyanazokat a marketing eszközöket hamisan, eltorzult személyiségüknek megfelelően nem mások segítésére használják.

Legyen végre a királynői egyéniségeké a világ!

Ezer és ezer cég kínál marketing tudást.  Maga a tudás sem különbözik nagyon a mélyben. Viszont igenis különbözik a magyarázat, vagy a bonyolultság szintjén.

Velem a marketing, és az online marketing belső, valódi  lényegét értheted meg, és azt a te egyéniségednek megfelelően nemcsak őszintén, hanem ráadásul könnyedén, és mindennapi munkafolyamataidba beillesztve egyszerűen tudod felhasználni.

Ez a rád szabott ruha, ami nem szűk, nem lóg, nem rövid, hanem pont megfelelő, és így kiemeli egyéniséged szépségét, jóságát. Mindent, amit meg szeretnél mutatni, és amire leendő vevőid kíváncsiak.

Ha ezek alapján úgy érzed, hogy megértjük egymást, belső intuíciód ide hajtott, és még mindig olvasol, tehát biztos vagy benne, hogy éppen most éppen itt kell lenned, akkor még azt el kell mondanom, hogy én hiszek a megérzéseknek. Hiszek annak, hogy az élet egymás felé irányítja azokat, akiknek egymásra van szükségük. Jó ideje ez irányít, és hozzám irányítja azokat, akiknek én tudok segíteni. Az évek alatt (és itt főleg a hatalmas váltás utáni életemet, vállalkozói és tanácsadói létemet számítom) rengetegen fordultak hozzám tanácsért, ezreknek segítettem élőben vagy e-mailben különféle problémáikban.

 

Pár dolog, ami lehet hogy furcsa és hihetetlen rólam, de igaz.

  • Amikor megtanultam, hogyan kell google optimalizációt készíteni, akkor próbából az egyik blogom cikkei alapján készítettem egy weboldalt. Azóta is első 3 hely egyikén van, úgy, befejezetlenül… de azért havonta hozza a csekket, amit mások hirdetése alapján nekünk kiutalnak. Ezt nem árulom el, hogy melyik… most még nem.
  • A Kristály Baba-barát oldalam megjelentetéséért soha nem fizettem egyik szálláskereső oldalnak sem. Soha, a tíz éves fennállása alatt. Csak a google keresőből jön a látogatószám, mivel az első helyek egyikeként van a legtöbb releváns kulcsszóra. Régebben sok látogató jött a matra.lap.hu oldalamról, amit valamikor direkt ezen apartmanom reklámozására készítettem – az egyik legjobb befektetésem volt, de tudjuk, az online világ gyorsan változik, ma már sokkal többen jönnek a google keresőből-ből.
  • A környezetemben mindig csodálkoznak, hogy mit dolgozok – nehéz elfogadni, hogy bármikor ki tudok menni az erdőbe a kutyával, vagy itthon tudok lenni, ha a gyerekem megérkezik a suliból. Ezt is a rugalmas munka teszi lehetővé, és az, hogy nem órára, hanem hatékonyságra helyzem a hangsúlyt.
  • Vannak barátaim, akikkel bár ritkán találkozunk, mégis egy szemvillanás alatt ugyanott tudjuk folytatni a beszélgetést- empatikus készségeim biztos belejátszanak a dologba, de az is, hogy szeretem a nyitott embereket barátaimnak tudni.
  • Az életem változása a Julia Cameron – Művész Útja könyv – önállóan elvégezhető könyvel, a könyv-tanfolyammal kezdődött, még az említett Kreatív Baba tanfolyam is ezen alapszik (felnőttként hogyan szerezzük vissza elvesztett kreativitásunkat, szülőként viszont hogyan ne gátoljuk a csöppséget, hogy megmaradjon az a kreativitás) – a kreativitásom azóta szárnyal. Ugyanakkortól kezdtek belőlem versek is kifolyni, ez azóta is tart.
  • Rengetegszer megtörténik velem, hogy valakit hívok, vagy írok neki, és azt mondja, hogy pont előtte gondolt rám. Vagy éppen hív valaki, és én előtte kaptam egy gondolatot, hogy őneki ha találkozom vele, ezt és ezt kell mondanom. Shazam, megtörtént! Időzítés a nagy egyéniségek fegyvere, ugye? A kölcsönösen megfelelő időben való kapcsolódást nem lehet eléggé magasztalni. Ez az időgazdálkodásomnak is alapja.

 

Ha ezek után valamikor hirtelen, akár a semmiből eszedbe jutok, akkor fogod tudni, hogy valami fontosnak, talán információnak kell kettőnk között cserélődnie.

Ha így van, ha így lesz, ne várj más egyéb jelre, hanem írj nekem itt, és derítsük fel, mit tudunk közösen tenni a szenvedélyes hivatásod fizikai valóságban való megerősítéséért.

Merd megmutatni magad, gyönyörű, páratlan egyéniségedet – meg fogsz lepődni, hogy milyen jól reagál rá az online világ!

Nagy örömömre szolgálna, ha segíthetnének abban, hogy elérd azt az életben, amire most megmutatkozó egyéniséged lehetőséget és alapot biztosít mind pénzügyileg, mind elismerésileg és ismertségileg. Hozd létre azt a változást mindannyiunk életében, amit te, csakis te tudsz létrehozni, ha egyéniségedet és változást hozó képességeidet világunkban megmutatod.

Folytasd az egyéni életutadat örömben, bőségben, és kezdjük el a közös munkát az utad könnyítéséért, és a céljaid hamarabbi eléréséért, kiteljesedéséért!

Csodaszép napot kívánok, járj ma is az álmaid megvalósulása felé vezető úton!

Kozma Emese Kinga

Egyéniség Marketing Mentor

E-mail címem: emese pont kozma kukac leviterhu pont hu

Telefonszámom – inkább írjál. De ha mindenképpen csak a telefonos segítség jöhet szóba, a Kristály bababarát apartmanom Kapcsolat rovatában megtalálod.